گوشی‌‌های هوشمند امروزی از حسگرهای مختلفی برخوردارند که این دستگاه‌ها را هوشمندتر می‌کنند. اما عملکرد این سنسورها چگونه است؟

گوشی‌های هوشمند شامل چندین سنسور مختلف هستند که همگی در این گجت جای گرفته‌اند. با استفاده از این سنسورها به بسیاری از قابلیت‌های گوشی دسترسی خواهید داشت. در این مقاله به سنسورهای مختلف تعبیه‌شده در گوشی‌ هوشمند و عملکرد آن‌ها می‌پردازیم.

شتاب سنج

سنسور شتاب‌سنج‌، حرکت دستگاه بر اساس محورهای افق را می‌سنجد و می‌تواند حرکات تناسب اندام شما را ردیابی کنند. به همین دلیل حتی بدون آنکه یک ابزار پوشیدنی جداگانه خریداری کنید، گوشی شما می‌تواند گام‌های شما را بشمارد.

همچنین این سنسور به نرم‌افزار موبایل اطلاع می‌دهد که گوشی در کدام جهت قرار گرفته است که در آینده‌ای نه‌چندان دور و با ورود برنامه‌های واقعیت افزوده، به‌طور چشمگیری بااهمیت می‌شود.

شتاب سنج

اما شتاب‌سنج‌ همان‌طور که از اسمش مشخص است، می‌تواند شتاب را اندازه‌گیری کند، به‌طوری‌که در بسیاری از اپلیکیشن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته خود سنسور شتاب‌سنج از سنسورهای دیگری تشکیل می‌شود، از جمله ساختارهای میکروسکوپی کریستال که به علت برخورد نیروهای شتاب‌دهنده، تحت فشار قرار می‌گیرند و شتاب‌سنج، ولتاژ ناشی از کریستال‌ها را تفسیر می‌کند تا بفهمد که گوشی شما در حال حرکت است و چه مسیری را دنبال می‌کند.

از مهم‌ترین قابلیت‌های سنسور شتاب‌سنج تغییر حالت نمایش اپلیکیشن‌ها از عمودی به افقی‌، نشان دادن سرعت فعلی در اپلیکیشن‌های رانندگی و بسیاری موارد دیگر را می‌توان نام برد.

ژیروسکوپ

ژیروسکوپ سنسوری است که به شتاب‌سنج کمک می‌کند تا تشخیص دهد گوشی شما در چه جهتی قرار داردو همین سنسور باعث می‌شود سطح دقت تشخیص حرکت، به میزان قابل توجهی اضافه شود.

هر زمان که یک بازی رانندگی را روی موبایل خود اجرا می‌کنید و صفحه نمایش را تکان می‌دهید، ژیروسکوپ (و نه شتاب سنج) حس می‌کند که شما به چه اندازه و در کدام جهت تغییر وضعیت می‌دهید‌؛ چرا که شما فقط مقدار بسیار کمی گوشی را تکان می‌دهید و زیاد آن را جابجا نمی‌کنید.

ژیروسکوپ

ژیروسکوپ‌ منحصرا برای گوشی‌های هوشمند ساخته نشده‌ است، بلکه این سنسور در ارتفاع‌سنج هواپیما برای تعیین ارتفاع و همچنین شناسایی موقعیت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اولین بار که از این سنسور در گوشی‌های هوشمند استفاده شد، در آیفون ۴ سال ۲۰۱۰ بود که سر و صدای زیادی به همراه داشت. آن زمان باورکردنی نبود که یک تلفن می‌تواند جهت‌گیری با چنین دقت بالایی داشته باشد؛ اما در حال حاضر، این سنسور یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌هایی است که در هر گوشی هوشمندی یافت می‌شود.

مغناطیس‌سنج

یکی دیگر از این سنسور‌ها مغناطیس‌سنج است که مسئولیت پیدا کردن موقعیت گوشی را در فضای فیزیکی دارد و همان‌طور که از نامش پیدا است، می‌تواند میدان مغناطیسی را  اندازه‌گیری کند و با تغییر ولتاژ خروجی گوشی، به شما نشان می‌دهد که شمال کدام سمت است.

مغناطیس سنج

به‌عنوان مثال هنگامی که به حالت قطب‌نما در نقشه‌ی گوگل وارد می‌شوید، از سنسور مغناطیس‌سنج کمک گرفته می‌شود. همچنین اپلیکیشین قطب‌نمای موبایل از این سنسور برای جهت‌یابی در نقشه‌ها استفاده می‌کند.

مغناطیس‌سنج‌ در دستگاه‌های فیاب وجود دارد، زیرا می‌تواند فات مغناطیسی را تشخیص دهد؛ به همین دلیل به‌تازگی تعداد اپلیکیشن‌های فیاب برای گوشی‌های هوشمند، بسیار زیاد شده است.

با این حال، این سنسور به‌تنهایی نمی‌تواند برای هدف اصلی (اپلیکیشن‌های نقشه) به وجود آمدنش کار کند و در این راستا از اطلاعات به‌دست‌آمده از شتاب‌سنج و GPS تلفن، برای پیدا کردن مکانی که شما هستید و در کدام جهت قرار دارید، کمک می‌گیرد.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : سنسور ,گوشی ,می‌تواند ,هوشمند ,استفاده ,می‌کند ,سنسور شتاب‌سنج ,برای گوشی‌های ,گوشی‌های هوشمند ,پیدا کردن ,قرار می‌گیرد
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Rachel تمام :)) کانال تلگرام خوره ی کتاب عروسک پوکویو و دوستاش پیچک پلاس همچون نسيم نمونه سوالات ازمون ادواری برق صنعتی درجه2 وبلاگی برای برترها